Ryds Mat – Catering

ryds_mat_0097
holmgrensfoto ryds mat 8

Ryds Mat
Ryds Mat
Ryds Mat
Catering
DET LEVANDE KÖKET FRÅN JÖNKÖPING
Ryds Mat erbjuder matlagning framför era ögon. Genom att vi tar med vårt kök till er plats där vi lagar maten framför er skapar vi en varm och god matupplevelse – vart ni vill!
Vi erbjuder allt ifrån kompletta bröllopspaket, grismiddag och företagsevent till ”hemma hos”, matlagningskurser och mycket mer.
Vi ser fram emot ert intresse!
Emanuel ser fram emot att få leverera er bröllopsmiddag.
Vi som jobbar på Ryds Mat har gemensamt ett stort intresse för både mat och dryck. Vi jobbar i lag, där alla har har en stor betydelse, allt från servicepersonal till hovmästare. Vi jobbar mycket med gästspel vilket innebär att vi ständigt letar efter nya likasinnade glada individer.
ANLITA RYDS MAT
Family style dinner, helgrillade spädgrisar, vinprovning, bröllop, bufféer, möhippa, show kitchen, privat kock, konsult, luncher, fest, företagskickoff och mycket mer, vad passar dig och ditt sällskap bäst?
Kontakt
Låt oss ta hand om hela ditt evenemang, eller delar av det. Börja med att skicka din förfrågan via mejl alt. telefon. Där efter så träffas vi på ett kort möte där vi pratar igenom era önskemål, gärna på plats där bröllopet/eventet skall genomföras, där vi snabbt skapar en uppfattning om vilka förutsättningar som finns på plats och hur era specifika önskemål skall uppfyllas.
Offert
Ni är själva med hela vägen och påverkar vad er faktura skall hamna på, vårat motto är att det skall finnas alternativ som passar allas plånböcker.
När vi har tillräcklig information så sätter vi ihop en offert.
Priser
Moms är inkluderat på samtliga priser. 12% vid både catering och arrangemang. Betalning sker mot faktura 14 dagar netto.
Därför vill vi gärna träffa er och lyssna på vad ni har tänkt er. Oavsett om det är stort eller litet, inomhus eller utomhus så kan vi erbjuda en bröllopsmiddag som passar just era smaklökar och plånböcker. Hos oss kan man beställa allt ifrån en varmrätt till kompletta bröllopspaket. Genom att vi sätter upp köket på plats får ni nylagad, god mat, lagad med kärlek. Precis så som det ska vara.
När ert företag ska ha ett event kan det till exempel handla om middag, kickoff, kundinbjudningar eller kanske en personalfest. Vi hjälper dig genom hela arrangemanget, från idé till genomförande. Ryds mat erbjuder ärlig matlagning genom att vi tar med vårt kök till er plats där vi lagar maten framför er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *