DSC_5546copy

Bröllopsbilder tagna i Gränna, Jönköpings Län, glatt par i fina käder ute i naturen även i vid vattnet med klar blå himmel som bakgrund, mycket grön / grönska och vackra träd även ett militärbröllop soldat kapten militärbrud i vit brudklänning & vackra ögonblick
Här finner ni porträttbilder från jönköpingstrakterna som jag haft äran att fotografera med åren, jag har fotograferat lifestyleporträtt / lifestyle i 7år nu och har den senaste tiden utvecklat en mer konstnärlig bildstil där jag framhäver era känslor i en så vacker miljö som möjligt. Tillsammans med er väljer vi ut en plats som passar bäst för er, med era önskemål kan jag finna den plats som passar er bäst. Vare sig ni gillar natur eller citymiljö så hittar jag något som passar er. Jag ger konkreta tips om hur vi får fram den rätta känslan i kyrkan och även bra att ha tips till fest förberedelser etc.

Se gärna mina andra bilder så tror jag säkert att ni hittar någon som faller er i smaken, viktigt att ni gillar bilderna på hemsidan då era bilderna kommer få samma bild stuk gällande färg, skärpa, kontrast.