Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf

Här kan ni se ett urval från mina tidigare bröllopsfotograferingar.

Drazen & Kristina

Drazen & Kristina

Kristina  Drazen

emma-niklas-omslag-1

Emma  Niklas

jens-emma-omslag

Emma & Jens

Emma  Jens

 

kyle

Sabina & Kyle

Sabina    Kyle 

sandra

Sandra & Jeff

Sandra  Jeff

Hawraa  Nderim

 

louise

Louise & Erik

Louise  Erik

 

miia

Miia Liisa & Per

Miia Liisa Per

 

Jag finns även på Fotograf Sverige

Bröllopsbilder tagna i Jönköping, Jönköpings Län, nöjda brudpar i bröllopskläder ute i naturen även i festlokal / festlokalen med blå himmel som bakgrund, mycket grön / grönska och vackra träd även ett militärbröllop soldat kapten militärbrud i vit brudklänning & vacker brudbkett
Här finner ni bröllopsbilder från jönköpingstrakterna som jag haft äran att fotografera med åren, jag har fotograferat bröllop i 6år nu och har den senaste tiden utvecklat en mer konstnärlig bildstil där jag framhäver era känslor i en så vacker miljö som möjligt. Tillsammans med er väljer vi ut en plats som passar bäst för er, med era önskemål kan jag finna den plats som passar er bäst. Vare sig ni gillar natur eller citymiljö så hittar jag något som passar er. Jag ger konkreta tips om hur vi får fram den rätta känslan i kyrkan och även bra att ha tips till fest förberedelser etc..

Kika gärna igenom mina bildern så tror jag säkert att ni hittar någon som faller er i smaken, viktigt att ni gillar bilderna på hemsidan då era bilderna kommer få samma bildstuk gällande färg, skärpa, kontrast.