front

 

Barn bebis bebisar småttingar mössa barnkläder barnmössa natur barnfotografering bebisfotografering fotografera-barn avslappnad lugn lekplats nuturlig naturligt-ljus ljus babyshop h&m william vilja texas stadsparken rådhusparken habo mulljö gränna nyfödd babyfötter 
Är det inte dags att frysa tiden och skapa något evigt vackert? Tiden går fort, dagar blir månader som fort blir år och vi förändras, våra barn förändras, allt förändras. Det är lätt att glömma detta i vardagen och då sitter man plötsligt där och säger ”jag önskar vi hade ”fina” bilder från när barnen var små”. Bli inte en av dom utan boka er familje- eller barnfotograf idag för er barnfotografering eller familjefotografering!
HolmgrensFoto är en barnfotograf i Jönköping som fotar barn i alla åldrar från nyfött tills man åker på en snyting om man kallar dom barn. Jag kan givetvis fortsätta att fota dom även om jag får använda andra ord än ”barn”. Utöver barnfoton ser jag gärna att föräldrar och syskon finns med på bilderna. Vi pratar hela familjen, syskon eller varför inte farmor och farfar och mormor och morfar? Det viktiga är att göra det och att göra det bra, fånga dom ni vill fånga!
Var vi är för er barnfotografering eller familjefotografering är upp till er. Vill ni vara i hemmets lugna och trygga miljö, vill ni komma till min hemtrevliga hemmastudio eller ska vi kanske ses utomhus någonstans? Jag hjälper er och guidar er till vad som förmodligen kommer vara bäst för vad ni vill ha.
Ett tips om ni är ute efter en nyföddfotograf för foton på er nyfödda, kontakta mig innan födseln så vi kan sätta ett datum. För att få just dom nyfödda bilderna fotar jag helst innan barnet är tre veckor så det finns en ganska litet fönster så planering är nödvändigt. När väl barnet kommer brukar fotografering hamna långt ner på ”att-göra” listan och då kan det vara skönt att veta att jag har koll och tar hand om allt. Det enda ni behöver göra är egentligen att dyka upp (och jag kommer hjälpa er att komma ihåg detta